Selecteer een pagina

Over ons

Jongerius invest, een modern familiebedrijf pur sang. Waar de familie in 2017 samen het avontuur aanging, heeft het bedrijf zich inmiddels ontpopt tot een serieuze speler op de markt. Een speler die zich richt op kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. En dat is bijzonder; een no nonsens partij die kwaliteit toevoegt in de omgeving en bijdraagt aan het oplossen van de woningnood. Jongerius invest bouwt samen met verschillende partners aan kwaliteitsimpulsen in de omgeving. Van renovatie tot nieuwbouw en van kantoorpanden tot appartementen. 

We zijn een modern familiebedrijf met een missie en drijfveer om te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het geluk van toekomstige bewoners. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Een intensieve samenwerking met onze partners is daarom geen wens maar een vanzelfsprekendheid. Alleen zo creëren we het gewenste eindresultaat: duurzaam, innovatief en toekomstgericht.

Duurzaamheid en Toekomstbestendig

Bij de ontwikkeling en realisatie van onze projecten staat het respect voor mens en milieu voorop. Duurzaam bouwen is bij elk project ons uitgangspunt. Niet alleen bij de ontwikkeling, maar ook na de oplevering. Het eindresultaat moet jaren na realisatie nog steeds een aanwinst zijn voor de bewoners en een meerwaarde hebben voor de leefomgeving.

Iedereen in zijn kracht

We streven te allen tijde naar langdurige samenwerkingen. Onze experts, waar we de afgelopen jaren mee hebben samengewerkt, delen onze visie op het gebied van ontwikkeling en realisatie. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en neemt daarbij verantwoordelijkheid. Onze partners delen graag hun kennis en staan open voor innovatieve en pragmatische oplossingen. In teamverband ontwikkelen we woningen en gebouwen om trots op te zijn.

Bouwen wij samen
aan het beste resultaat?

 

Jongerius Invest staat open voor nieuwe samenwerkingen en interessante projecten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.